توهین هایی که دیده نشدند / توهین به اسلام در بازی های رایانه ای +تصاویر
(بسم الله الرحمن الرحیم)
دشمنی غرب با ادیان آسمانی و به خصوص اسلام، موضوع تازه ای نیست و سالیان سال است که در فیلم های هالیوودی و غیر هالیوودی شاهد تاخت و تاز و توهین آن ها به این دین مقدس و پاک هستیم.
جدیدترین نمونه این توهین ها و هتاکی ها هم ساخت فیلم موهن کارگردان اسرائیلی-آمریکایی است که خشم یک میلیارد مسلمان در سراسر جهان را برانگیخته و احساسات آن ها را جریحه دار کرده است.
اما در این بین، در بخش دیگری از رسانه های غربی، توهین هایی به خداوند یکتا، ساحت مقدس انبیاء الهی، ائمه اطهار و کتب آسمانی در حال انجام است که چندان به چشم نیامده و از دیده ها پنهان مانده اند.
توهین هایی که در بازی های رایانه ای غربی به مقدسات صورت می گیرد، نه تنها خشم و انزجار مسلمانان را به همراه نداشته، بلکه متأسفانه خیلی از این بازی ها زینت بخش اوقات فراغت جوانان مسلمان نیز شده اند!!
عدم شناخت و اطلاع مسئولین و خانواده ها از محتوای بازی های رایانه ای و کم اهمیت دانستن این مقوله، باعث شده تا هتاکی ها در این رسانه فراگیر، ادامه یابد و روز به روز شاهد ساخت بازی هایی با سوژه توهین به مقدسات باشیم.
باید توجه داشت که غرب در حال برنامه ریزی برای از بین بردن قبح مقدسات در میان جوانان مسلمان است تا نسل بعد (جوانانی که در آینده حاکمیت کشورهای اسلامی را در دست خواهند داشت) نسبت به تعصبات دینی که مانعی جدی بر سر راه نفوذ غرب خواهد بود، بی تفاوت باشند و زمینه نفوذ هر چه بیشتر غرب به ممالک اسلامی و غارت منابع آن ها را فراهم نماید.
از این رو، در این مقاله قصد دارم تا با معرفی اجمالی چند نمونه از این بازی ها، خانواده ها و جوانان عزیز را با بخشی از ابعاد توهین ها در بازی های رایانه ای آشنا نمایم. لازم به ذکر است که تحلیل کامل تک تک این بازی ها در آینده ای نزدیک قرار داده خواهد شد.
نماد های عجیب و پر کاربرد جوامع مخفی ماسونی در لوگو های شرکت های تجاری !
طي قرن بيستم٬ شاهد تسخير شدن محيط هاي شهري توسط آرم هاي تجاري بوديم . آمارها ها حاکي از آن است که يک فرد ٬ روزانه بطور متوسط در حدود هزار آرم را مشاهده مي کند . اين در حالي است که تنها تعداد اندکي از مردم در باره ي مفهوم نمادين اين ابزارهاي بازاريابي و منشا پنهان آنها فکر مي کنند. در اين مقاله٬ به تحليل ريشه هاي پنهان چند آرم تجاري مشهور مي پردازيم.
شما طي يک روز ٬ بطور ميانگين در چه محلهائي به نشان هاي تجاري بر مي خوريد؟ بر روي لوازم منزل ٬ لباس ها٬ روي اتومبيل ها٬ در تبليغات تلويزيوني٬ روي علائم و نشان هاي رسمي ٬ در طي تمام رويدادهاي ورزشي و حتي در همين صفحه! پيدايش آرم ها يکي از نتايج مطالعات گسترده اي است که با سرمايه گذاري “مدرسه ي شيکاگو”٬ متعلق به خانواده ي راکفلر ٬ در زمينه هاي علوم شناختي ٬ روانشناسى عصب شناختى (نوروپسيکولوژى) و بيولوژي انجام شدند . اين پژوهش ها ٬ هسته ي “بازاريابي” را تشکيل داده و سرمايه گذاري هاي سنگيني را به خود اختصاص مي دهند ولي نتايج آنها کاملا محرمانه است.حال سوالي که مطرح مي شود اين است که چرا اين يافته ها از ديد عموم پوشيده نگاه داشته مي شوند؟ پاسخ روشن است؛ با آگاهي يافتن مردم از اين يافته ها ٬ بازاريابي تأثير خود را بر روي افراد از دست داده و مردم ديگر فريب آن را نمي خوردند.
حجم گسترده ي آرم هاي تجاري که در معرض ديد عموم قرار دارند ٬ فرصتي را براي نخبگان طبقه ي حاکم بوجود مي آورد تا به اين وسيله اعتقادات و قدرت خود را به نمايش بگذارند . اين نمادها که در شکل ساده ي نشان هاي تجاري مستتر شده اند در ساختمان ها و ابنيه نيز به کار برده مي شوند . حال قصد داريم که به بررسي منشا و مفهوم نمادها ي موجود در اين آرم ها بپردازيم . در اين مقاله به نمادهای “خورشيد بالدار” و ” کيسه ي ماهي” اشاره خواهيم کرد.
عکس هایی که خواهید دید:
و بسیار آرم های آشنای دیگر در ادامه ی مطلب !!!!
صفحه قبل 1 صفحه بعد